Wandelbootcamp

Wandelbootcamp is een hele leuk training en voor iedereen toegankelijk.  Tijdens de training leggen we een mooie en afwisselende route af, onderweg doen we verschillende spierversterkende oefeningen. We maken met de oefeningen vooral gebruik van wat we tegen komen onderweg bijvoorbeeld bankjes, slagbomen en een omgevallen boom soms nemen we ook materiaal mee denk aan gewichtjes, ballen en pionnen.  Elke wandeling  wandelen we een andere route en doen we ander oefeningen, dat zorgt voor een leuke afwisseling in de lessen. 

Het mooie van deze vorm van bootcamp is dat iedereen aan kan sluiten op zijn of haar niveau. De les kan je zo zwaar maken als je wilt ik help je daar graag bij. Benieuwd? Kom gerust een keertje langs en wandel mee en het voldane gevoel na de les zal overheersen. 

 

Wandelbootcamp geeft BCT Sport op twee verschillende locatie's bij 2 verschillende sportverenigingen.  Meer informatie vind u hieronder. 

Wandelbootcamp Aagtekerke

 

Elke Maandagmiddag in de oneven weken

  • 14:15 - 15:15 uur 

Locatie: Gymzaal Agathastraat te Aagtekerke

 

Voor meer informatie  mail naar: sportveraagte@zeelandnet.nl  of bel met Barabara Francke van Sport verening Aagtekekerke 0646205334

Wandelbootcamp Westkapelle

 

Elke Maandagavond: 

  • 19:30 - 20:30 uur

Locatie: Verzamelen onderaan de eerste trap Achterweg Westkapelle. De trap leidt naar het speeltuintje op de dijk. 

Voor meer informatie mail naar: info@gymnastiekvereninghygiea.nl of bezoek de website van sport verening Hygiena.