Ouder en Kind Bootcamp

Actief bezig zijn met uw kind/kinderen?

Dat kan iedere    -> Donderdagavond: 18:15 uur 

 

De Ouder en Kind Bootcamp is bedoeld om het nuttige (sporten/bewegen) met het aangename (één-op-één met uw kind iets doen) te combineren. Met de Bootcamptraining gaan we in groepsverband aan de slag. Bij Bootcamp werken we aan het verbeteren van het uithoudingsvermogen, de coördinatie, snelheid en behendigheid. Naast dat het natuurlijk heel leuk is, is het ook nog eens heel erg goed voor de samenwerking, de motoriek , het zelfvertrouwen en om af te vallen en fitter te worden.

Iedereen kan meedoen, want alle oefeningen doe je op je eigen niveau. Kinderen tussen de 6 en 13 jaar  kunnen samen met een ouder  (eventueel ook beide ouders of verzorgers of broertje/zusje) meedoen. De les duurt 60 minuten en wordt gegeven buiten in de natuur. Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van wat de natuur ons te bieden heeft en van andere materialen .

 

Het beleven van plezier staat centraal in de les. Daarnaast is samenwerken en vertrouwen in elkaar hebben een onderliggend, maar belangrijk doel.  Samenwerking van ouder en kind in beweegvormen is extra leuk en verbetert de onderlinge band tussen u en uw zoon of dochter.

 

Lestijd:

Donderdagavond 18:15 uur 

 

Vertrek punt: Woontrend Koudekerke Duinstraat 18a 4371 AZ Koudekerke  

 

 

Aandachtspunten:

  • Er is geen mogelijkheid om te verkleden op locatie;
  • U heeft sportschoenen nodig die vies mogen worden;
  • U heeft sportkleding nodig die vies mag worden;
  • Deelnemen kan alleen na aanmelding.

Kosten: 

 

Proefles: €8,00 (ouder + kind) 

Losse les: € 9,99

Extra ouder en/of Kind: €4,00 per persoon

10% korting op de eerste 10-rittenkaart:

Eerste 10-rittenkaart: €72,00 (proefles wordt terugverdiend)

 

Daarna 10-rittenkaart: €80,00

 

Alleen contante betaling mogelijk. 

maximaal 2 proeflessen 

 

De 10-rittenkaart is een half jaar geldig. Bij blessure of ziekte is er - na overleg - de mogelijkheid om de geldigheidsduur te verlengen. 

 

 

Locatie