Personal training

Wat is personal training?

 

Personal training is een persoonlijke training, puur gericht op u. Alle aandacht is gefocust op u en uw doel. De training wordt geheel op maat gemaakt, zodat u zich er goed bij voelt. Personal training is voor iedereen die effectief en doelgericht één op één te werk wil gaan.

De eerste afspraak is een intake. De intake bestaat uit een gesprek, het invullen van een vragenlijst en een fysieke test. Ook zal er een bewegingsassessment worden afgenomen, zodat ik kan beoordelen wat belangrijk is voor u en uw lichaam, wat benadrukt moet worden en waar extra op gelet moet worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om een lichaamsmeting te doen, waarbij onder andere het gewicht, vetpercentage, BMI en spierpercentage bepaald worden, maar dit is vrijblijvend.  

Na de intake zullen we een periode planning maken, gericht op het boeken van progressie om uw doelen te kunnen behalen.

 

Personal training bij BCT Sport:

 

Ik vind het belangrijk dat u plezier heeft of krijgt in het sporten. Het is dan ook mijn uitdaging om er voor te zorgen dat u zich goed en vol energie voelt. Het is de bedoeling dat het voldane gevoel zal overheersen en dat u trots kunt zijn op uzelf en op het feit dat u de moeite heeft genomen om het uiterste uit zichzelf te halen.

 

Trainen met mij (Veva) betekent veel persoonlijke aandacht, maar ook: grenzen verleggen. Uiteraard houd ik uw wensen en doelen hierbij heel goed in de gaten. 

 

Naast Personal training: 

 

Naast voldoende bewegen is het belangrijk om aandacht te besteden aan uw voedingspatroon. BCT Sport biedt als aanvulling op uw personal trainingsprogramma ook voedingsadvies aan.

 

Wat houdt dat in?

 

 

Er wordt bekeken waar uw valkuilen liggen en hoe u gezonder kunt gaan eten. Ik vind het belangrijk dat uw manier van eten bij u past en dat het trainen en eventueel afvallen op een verantwoorde manier gebeurt.  Naast trainings- en voedingsadvies krijgt u ook leefstijltips mee die u kunt toepassen in uw dagelijks leven.