Wie is het gezicht achter BCT Sport

Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn site!

 

Ik zal mezelf eerst even aan u voorstellen…

 

Ik ben Veva Francke en in januari 2017 heb ik BCT Sport opgestart. Ik ben 22 jaar  en woon in Koudekerke.  Op jonge leeftijd was ik al bezig met sporten en bewegen. Stil zitten was niks voor mij. Het CIOS  (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders) was van af jongs af aan een droom. Mensen begeleiden op weg naar een gezond en fit lichaam, zag ik als een missie.  In 2017 ben ik succesvol afgestudeerd aan het CIOS Goes.  Ik heb altijd geroepen: “Van mijn hobby wil ik mijn beroep maken!” Mijn hobby is bewegen en vooral: mensen laten bewegen en laten ervaren hoe fijn het is en wat je allemaal kunt bereiken.

Ik krijg veel energie van de mensen die ik begeleid. Inmiddels heb ik  al veel ervaring opgedaan in het begeleiden van zowel kinderen, als volwassen en ouderen. Tijdens mijn schoolperiode heb ik ervaring opgedaan door verschillende stages, maar ook door het werk. In 2013 ben ik namelijk al aan de slag gegaan in de fitnessbranche, als fitness instructeur en als instructeur bij groepslessen. Tijdens die periode heb ik allerlei doelgroepen begeleid.

 

Elke dag ga ik met plezier de uitdaging aan met mijn klanten. Daarnaast vind ik het belangrijk om mijzelf steeds weer te blijven ontwikkelen op gebied van voeding, sport en bewegen. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot personal trainer aan de NASM ( National Academy of Sports Medicine).

 

De afkorting in mijn bedrijfsnaam, BCT Sport, staat voor beweging, coaching en training.  

 

 

Opleidingen en kwalificaties

 

 • CIOS Goes MBO + Niveau 4 sport- en bewegingscoördinator / trainer / coach CIOS
 • NASM National Academy of Sports Medicine Personal  trainer  
 • EHBO en reanimatie diploma
 • Fitness- en health-coördinator
 • Gezonde leefstijl coach
 • Sportleider senioren
 • Bootcamp instructeur
 • Zwanger en Fit instructeur
 • Spinning instructeur
 • JustBounce trainer
 • Bellicon Bounce trainer
 • Bellicon Circle trainer 
 • Perfect pilates trainer 1